• 100 dages returret
  • dag-til-dag levering
  • prisgaranti
  • billig fragt

Om Oelbong.dk

Profil

Service, kvalitet og troværdighed er grundstenene og værdierne bag Oelbong.dk.

Oelbong.dk er en webshop for Festaber & Drengerøve, og vi bestræber os på, at sælge alle de gadgets der gør festen mindeværdig. Vores ønske er derfor at sætte gang i festen, og det er fuldstændig ligemeget om vi snakker forfest, druk på campen til Roskilde festival, havefesten eller Beer Pong turnering på baren - Oelbong.dk står altid klar med de sjoveste og lækreste gadgets på markedet. Alle har prøvet at være unge, og hos Oelbong.dk forbliver det sådan til evig tid!

Oelbong.dk har ølbonger til enhver lejlighed og ethvert formål. Vi har alle ølbonger på markedet, og yder herudover prisgaranti. Sortimentet komplementere både den yderst kvalitets- og funktionsbevidste kunde, den der ønsker den unikke, samt kunden, der ønsker den billigste ølbong. Herudover er der mulighed for at købe diverse festivalstilbehør, drukspil og fest gadgets.

Udover online salg sælger vi naturligvis også til barer og diskoteker, der skal afholde temafester eller blot mangler diverse standard produkter til baren. Oelbong.dk indgår samarbejde med barer og firmaer, hvor vi står for afholdelse af events såsom beer pong turnering, flip cup turnering, ølbong turnering mv. Oelbong.dk oplever derfor ofte, at et festligt indspark fra os hjælper til at kickstarte diverse events. ZULU Awards, DHB og Århus kapsejlads er blandt de events Oelbong.dk giver en hånd, så der opnås den fedeste fest.

Når Oelbong.dk modtager har din bestilling vil din pakke blive afsendt samme dag såfremt din bestilling modtages før kl 12.00 og ellers senest dagen efter, således den modtages ved døren eller kan afhentes dag-til-dag i en af de mange pakkeshops.

Juridisk organisation

Webshoppen Oelbong.dk ejes af J. Enggaard ApS. Denne drives af Joachim Enggaard. Udover Oelbong.dk ejer J. Enggaard ApS den engelske webshop www.thebeerbong.co.uk og den tyske webshop www.diebierbong.de.

Praktisk info

GLS er vores fragtleverandør i Danmark og resten af verden - så vi kan garantere den højest mulige leveringssikkerhed. Med dag-til-dag leveringer ved bestilling senest kl 12:00, kan kunden nu bestille en vare torsdag kl 12.00 og stadig få leveret pakken til fredag og dermed sikre festens underholdning. 

Oelbong.dk grundstenene startede tilbage i 2005, hvor ejeren Joachim Enggaard og hans bror David begyndte med udvikling af ølbonger som i dag står i den mest strømlinede version. Onlinesalget startede i maj måned 2010.

I 2012 blev første virksomhed stiftet bag Oelbong.dk i form af et I/S.

I 2015 blev det nuværende ApS stiftet og driver i dag Oelbong.dk.

Oelbong.dk har et stort ønske om at synliggørelse blandt det danske lands festglade mennesker, hvorfor Oelbong.dk viser sit ansigt til diverse festivaler, events på barer, til DM i ølbong på Kapsejladsen i Aarhus mv. Vi håber at møde dig næste gang vi kommer ud og viser ansigtet.

CVR nr. 37233978. Lager og hovedkontor er på Springbjergvej 16 – 7183 Randbøl.

Mission

Oelbong.dk ønsker at byde Festaben & Drengerøven hjertlig velkommen med et bredt varesortiment af de nyeste og hotteste festgadgets på det globale marked, og samtidig udføre kundeservice og bestilling effektivt og tilfredsstillende.

Vision

Oelbong.dk har visioner om at vækste til at blive en succefuld international gadgets pusher!

- Være trendsetter på det globale marked med nye og attraktive fest gadgets.

- Tilbyde ølbonger, drukspil og fest gadgets på alle kvalitets- og smagsniveauer.

- Sprede glæde, konkurrence og sjov.

- Være den foretrukne ølbong- og fest gadgets leverandør i Europa.

OBS! Produkterne på denne webshop skal bruges RESPEKTFULDT og med OMTANKE, og det understreges på det kraftigste at indtagelse af alkohol skal holdes på et acceptabelt niveau.